U11 Simbák: Győzelem a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia csapata ellen

OSE Simbák - DKKA Darazsak 89 - 76

Dátum: 2019. máj. 04.OSE Simbák – DKKA Darazsak 89 - 76 (21-18, 25-26, 20-14, 23-18)Helyszín: Székesfehérvár, Albacomp Aréna 120 néző ( 30 oroszlányi)
Vezette: Koller István, Tóth Bence

OSE: Borbáth István -, Buday Botond 5, Cozma Patrik 6, Czermann Zétény 24, Fekete Ádám 3, Horváth Balázs 6, Flekenstein Milán 12, Kulhanek Áron -, Linczmaier Milán 1, Magyar Benjámin 8, Pap Gergő 23, Urszán Bence 1

Edző: Gurszky Géza, Gurszky Gézáné

Az Országos Regionális Kenguru (U11) bajnokság nyolcadik fordulója, ami egyben a Nyugat Magyarországi régiós döntő, vasárnap Székesfehérváron került megrendezésre az Albacomp Arénában.

Az OSE Simbák második ellenfele a délnyugati régió bajnoka, a DKKA Darazsak csapata volt. A mérkőzés a torna harmadik helyezését volt hivatott eldönteni. A végig szoros mérkőzésen, ahol mindkét gárda már egy mérkőzéssel a lábában lépett pályára, nagy küzdelem folyt minden labdáért. Az oroszlányi fiatalok a mérkőzés második felében feljavuló védekezésükkel, és jobb támadás befejezésekkel döntötték el a mérkőzést a maguk javára.

Gurszky Géza: „Fontos volt a srácoknak ez a győzelem, ezt láttam a mérkőzés előtt az öltözőben és a mérkőzés alatt a pályán is. Bár nem játszottunk olyan jól, mint a Körmend ellen, de legalább úgy akartak a játékosaim. Bár tudom, hogy ennél a korosztálynál az eredmény nem elsődleges, de talán érdemes megjegyezni, hogy ezzel az eredménnyel az OSE Simbák csapata az országos rangsor 7-9. helyét foglalja el. Gratulálok a CSAPAT-nak a mai teljesítményéhez, megérdemlik a kalapemelést (amit meg is tettem)! ”

Hozzászólások