U12 Oroszlánok: Győzelemmel kezdtek az Oroszlánok

Soproni Tigrisek "A" - OSE Oroszlánok 45 – 81

Dátum: 2020. okt. 11.Soproni Tigrisek - OSE Oroszlánok 45 – 81 (12-18, 13-25, 12-22, 8-16)


Helyszín: Sopron, BECSA 20 néző (2 oroszlányi)
Vezette: Tóth Bence, Czinder Adrienn

OSE: Buday Botond 14, Cozma Patrik 17, Fekete Ádám 9, Flekenstein Milán 7, Horváth Balázs 5, Lazók Zsigmond 10, Magyar Benjámin 17, Taupert Martin 0, Urszán Balázs 1, Urszán Bence 0, Varga Zsombor 1, Verbulecz Roland 0

Edző: Gurszky Géza, Gurszky Gézáné

Az Országos Regionális Gyermek (U12) bajnokság első fordulója vasárnap Sopronban került megrendezésre a BECSA-ban. Az első mérkőzésen a Soproni Tigrisek „A” csapata volt az ellenfele az OSE Oroszlánoknak.

A bajnokság legerősebb csoportjában az „A” jelű csoportban mérettette meg magát az OSE első számú korosztályos csapata. Március óta az első tétmérkőzésüket játszották az Oroszlánok, akik már nagyon várták a lehetőséget a bizonyításra, hogy nem tétlenkedtek a köztes időszakban. A mini palánkról a szabvány palánkra áttérés nem egyszerű feladat a srácoknak, de sikeresen megbirkóztak a feladattal. Agresszív egészpályás védekezésük és a gyors átmeneti játék eredményezte a biztos győzelmet a Soproni Tigrisek „A” csapata ellen.

Gurszky Géza: „Ami bíztató, hogy minden negyedet megnyertünk, és jól védekeztünk. Amiben jelentős javulást várok a jövőben, az a jobb koncentráció, és a pontosabb technikai végrehajtás a támadás befejezésekben. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez.”

Hozzászólások