OSE U12 Vadmacskák évzáró

Szülő-gyerek gálameccsel zárták le a szezont

Dátum: 2020. jún. 28.Szombaton délután csodálatos napsütésben került megrendezésre az OSE utánpótlás leány csapatának évzárója, egyben a szezon legfontosabb mérkőzése. A gyerekek órákkal a mérkőzés előtt már a pálya körül gyülekeztek, a felnőttek pedig szorgosan hozták a finomabbnál finomabb süteményeket. A gálamérkőzést óriási izgalom előzte meg, mivel a csapatok 4 hónapig titokban készültek fel a nagy összecsapásra. Az eseményre az ország minden pontjáról érkező szurkolók fergeteges hangulatot teremtettek már a bemelegítő dobóverseny alatt is. Az esemény fényét és rangját emelte a klub elnöke, Beck Ferenc, aki a játékosok eddigi sikereit méltatta, egyúttal sok sikert és kitartást kívánt a mérkőző csapatoknak.

Már csak pár perc volt hátra a kezdésig, amikor kihirdették a kezdő ötösöket. A családi párosítások óriási párharcokat hoztak, a csapatok fej-fej mellett haladtak. A kicsik mindent bevetettek, hogy lefárasszák a felnőtteket, és előnyhöz jussanak, de a szülők a kiváló felkészülésüknek köszönhetően tartani tudták a lépést a fiatalokkal. Nem maradt más választásunk, mint bevetni az idegenlégiósokat, akik hozták is a tőlük megszokott profizmust és ezzel a Vadmacskák kicsit elhúztak. Persze a felnőttek is éltek ezzel a lehetőséggel, és bevetették a titkos fegyvereiket, így ismét fej-fej mellett haladt a két csapat. A végsőkig kiélezett mérkőzésen, utolsó másodpercben szerzett kosárral végül is hatalmas küzdelemben 112-110-re a gyerekek nyertek a szülők ellen. Szép volt mindenki!

A szülőknek köszönöm az egész éves támogatásukat és segítségüket, a gyerekeknek pedig az odaadó munkájukat és a kis mosolygós arcukat.
Sok sikert mindenkinek: Zsolnay Gyöngyi

u12_evzaro.jpg

Hozzászólások