U12 Vadmacskák: Könnyed győzelem a házigazdák ellen

OSE Vadmacskák - Győri KC Mókusok 88-19

Dátum: 2018. nov. 17.OSE Vadmacskák - Győri KC Mókusok 88-19 (26:5, 29:0, 19:6, 10:6 (büntetők a félidőben: 4:2))


Helyszín: Győr, Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Középiskola és Kollégium

OSE: Buday Leila 36, Deáki Petra 1, Imre Nikolett 6, Imre Vivien 5, Kishonti Boglárka 1, Mikola Boglárka 12, Mikula Linett 20, Németh Réka 2, Németh Vivien -, Pratsler Amanda 3, Vágvölgyi Viktória -, Vágvölgyi Zsófia 2

Edző: Fodor Ármin

Győri szerepléssel folytatódott az alapszakasz a Vadmacskák számára. Mindkét mérkőzésen sikerült magabiztos játékot felvinni a pályára, így két könnyed siker született a vendéglátó Győri KC Mókusok illetve a Kapuvári Macskák ellen. Folytatás az E csoportban.

Fodor Ármin: „ Ellenfelünk, a házigazda, egy újonnan megalakult csapat volt az első mérkőzésen, sok kezdővel. Szeretnék nekik gratulálni, hiszen szimpatikusan küzdötték végig a meccset. Magabiztos, határozott kezdéssel tulajdonképpen az első negyedben már eldöntöttük a mérkőzést, ezután a kérdés már csak a különbség volt. Védekezésben 3/4 pályás illetve félpályás védekezést gyakoroltunk, általánosságban elmondható, hogy védőoldalon rendben voltunk. Támadásban sokat egyénieskedtünk jellemzően a második félidőben, ez meg is látszik a negyedek eredményein, ebben a szakaszban nem voltunk olyan dominánsak. Ennek ellenére félgőzzel is hoztuk a kötelezőt, amiért jár a gratuláció a csapatnak."

Hozzászólások