U12 Vadmacskák: Vereség a Sasok ellen

Soproni SI Sasok - OSE Vadmacskák 89-29

Dátum: 2017. dec. 03.Soproni SI Sasok - OSE Vadmacskák 89-29 (30:0, 20:14, 14:5, 19:6 (büntetők a félidőben: 6:4))


Helyszín: Sopron

OSE: Buday Leila 3, Mikula Linett -, Mikula Petra 19, Molnár Bianka -, Molnár Brigitta -, Németh Réka -, Oláh Dorina 2, Piczil Lili 1, Pratsler Amanda 1, Vágvölgyi Zsófia 1, Zsolnai Orsolya 2

Edző: Fodor Ármin

Az OSE Vadmacskák csapata Sopronban szerepelt a hétvégén az Országos Gyermek Bajnokság 3. fordulójában. Az első mérkőzésen a Soproni Sportiskolás Sasok nem sok esélyt adtak lányainknak, míg a második mérkőzésen sikerült egy szoros meccset vívni a Soproni Tigrisek "B" csapatával. A két vereség ellenére folytatás a C csoportban, hiszen a második mérkőzésen ellenfelünk csak 9 játékossal szerepelt.

Fodor Ármin: „A különbséget annak ellenére sem tartom reálisnak, hogy ellenfelünk nálunk jóval magasabb szerkezetű csapat, ráadásul szinte csak 2006-os fiúk alkotják. Nem ez az a meccs amit nekünk meg kell nyernünk, viszont a tisztes helytállás lett volna a cél, sajnos most nem sikerült. Az 1. negyedben teljesen leblokkolt a csapat, így a 30-0-ás kezdés után gyorsan eldőlt a sorsunk. Pozitívum, hogy sikerült egy majdnem egál negyedet hozni és hogy a nagy differencia ellenére sem álltak meg a lányok, küzdöttek, hajtottak végig."

Hozzászólások