U12 Vadmacskák: Szoros mérkőzés a Soproni Tigrisekkel

OSE Vadmacskák - Soproni Tigrisek "B" 41-50 (hivatalos végeredmény: 2-0)

Dátum: 2017. dec. 03.OSE Vadmacskák - Soproni Tigrisek "B" 41-50 (hivatalos végeredmény: 2-0) (8:18, 10:12, 2:10, 18:6 (büntetők a félidőben: 3:4))


Helyszín: Sopron

OSE: Buday Leila 2, Mikula Linett -, Mikula Petra 23, Molnár Bianka -, Molnár Brigitta 3, Németh Réka -, Oláh Dorina 2, Piczil Lili -, Pratsler Amanda 2, Vágvölgyi Zsófia 2, Zsolnai Orsolya 7

Edző: Fodor Ármin

Az OSE Vadmacskák csapata Sopronban szerepelt a hétvégén az Országos Gyermek Bajnokság 3. fordulójában. Az első mérkőzésen a Soproni Sportiskolás Sasok nem sok esélyt adtak lányainknak, míg a második mérkőzésen sikerült egy szoros meccset vívni a Soproni Tigrisek "B" csapatával. A két vereség ellenére folytatás a C csoportban, hiszen a második mérkőzésen ellenfelünk csak 9 játékossal szerepelt.

Fodor Ármin: „ Megilletődve kezdtük a mérkőzést, sok eladott labdánk volt, valamint rengeteg hibával dolgoztunk támadásban. Ugyanez volt a forgatókönyv a 3. negyedben is, így 21 pontos hátrányban indult a záró játékrész, ahol még nagy küzdések után sikerült megközelíteni az ellenfelet, de a fáradtság végül legyőzött minket. A támadásainkból néha hiányzott a kreativitás. Összességében a védekezéssel nagyon elégedett voltam, minimálisan kivétel ez alól az 1. negyed, viszont a következő három negyedben összesen kaptunk 28 pontot, ami miatt dicséret jár a csapatnak. Dolgozunk és megyünk tovább!"

Hozzászólások