U12 Vadmacskák: Hullámzó teljesítményt nyújtottunk

Sportiskolás Törpillák - OSE Vadmacskák 73-47

Dátum: 2018. ápr. 15.Sportiskolás Törpillák - OSE Vadmacskák 73-47 (18:18, 22:4, 14:17, 15:3 (büntetők a félidőben: 4:5))


Helyszín: Szombathely, Nagy Lajos Gimnázium

OSE: Baranya Bíborka -, Buday Leila 6, Mikula Linett -, Mikula Petra 20, Molnár Bianka 1, Molnár Brigitta 7, Németh Réka 1, Oláh Dorina -, Piczil Lili -, Pratsler Amanda 1, Vágvölgyi Zsófia -, Zsolnai Orsolya 11

Edző: Fodor Ármin

Szombathelyen lépett pályára az OSE Vadmacskák csapata az Országos Gyermek Bajnokság Lány Régiós Jamboree-ján. Az első mérkőzés páratlan negyedei tetszetősre sikerültek oroszlányi szempontból, viszont a páros negyedeket olyan simán nyerte a magassági fölényben játszó házigazda, hogy a végére magabiztos siker született. A második mérkőzésen a félidő után öltözőben ragadtak a lányok, így a 7 pontos előnyből gyorsan ugyanekkora hátrány lett és a végjátékban sem sikerült közelebb zárkózni a zalaegerszegi csapathoz.

Fodor Ármin: „Volt két pozitív negyedünk amikre a későbbiekben építhetünk, viszont volt két vállalhatatlan játékrészünk is, ami alatt 37:7-et produkált a csapat, ez el is döntötte a sorsunkat. Magasabb csapat volt jóval a házigazda, így a lepattanócsatát is fölényesen nyerték, bár ha nem is próbálkozunk kizárni, úgy nehéz összeszedni a lepattanót. Jobban akart nyerni az ellenfél, megérdemelt siker született."

Hozzászólások