U12 Vadmacskák: Vereség a Zsebibabáktól

OSE Vadmacskák - Egerszegi Zsebibabák 58-72

Dátum: 2018. ápr. 15.OSE Vadmacskák - Egerszegi Zsebibabák 58-72 (18:8, 14:17, 11:25, 11:16 (büntetők a félidőben: 4:6))


Helyszín: Szombathely, Nagy Lajos Gimnázium

OSE: Baranya Bíborka 7, Buday Leila 8, Mikula Linett 1, Mikula Petra 15, Molnár Bianka 3, Molnár Brigitta 8, Németh Réka -, Oláh Dorina 1, Piczil Lili -, Pratsler Amanda -, Vágvölgyi Zsófia 1, Zsolnai Orsolya 14

Edző: Fodor Ármin

Szombathelyen lépett pályára az OSE Vadmacskák csapata az Országos Gyermek Bajnokság Lány Régiós Jamboree-ján. Az első mérkőzés páratlan negyedei tetszetősre sikerültek oroszlányi szempontból, viszont a páros negyedeket olyan simán nyerte a magassági fölényben játszó házigazda, hogy a végére magabiztos siker született. A második mérkőzésen a félidő után öltözőben ragadtak a lányok, így a 7 pontos előnyből gyorsan ugyanekkora hátrány lett és a végjátékban sem sikerült közelebb zárkózni a zalaegerszegi csapathoz.

Fodor Ármin: „Nagyon jó első félidőt játszottak a csajok, szinte végig kihasználták, hogy az ellenfél itt is magasabb, és ügyes 1:1 szituációkból, a gyorsasággal sikerült kosarakat szerezni. Érthetetlen összeomlás következett a második félidő elején, ennek eredményeként a harmadik negyed végén 9 ponttal mentek a zalaegerszegiek. Ezután nem sikerült zárkózni sem, csak rohantunk az eredmény után. Csalódott vagyok, mert nem láttam a csapaton azt a fajta küzdeni akarást, amit eddig mindig láttam rajtuk. Több volt ebben a meccsben, a pozitívumokra igyekszünk építeni, a negatívumokat pedig javítjuk."

Hozzászólások