U14 Amazonok: Örömjáték!

OSE Amazonok - Sportdarázs "B" 80-16

Dátum: 2020. nov. 28.OSE Amazonok – Sportdarázs „B” 80-16 (36-0, 11-2, 13-4, 20-10)


Helyszín: Oroszlány, Krajnyik „Akác” András Sportcsarnok, zárt kapus
Vezette: Krisztián-Világos, Fazekas
MKOSZ ellenőr: Bognár T.

OSE: Buday Leila 13, Fejes Flóra –, Hajas Lara 6, Imre Nikolett 12, Imre Vivien 7, Loderer Petra 8, Mikula Linett 17, Németh Réka 9, Pratsler Amanda 6, Szabadi Dóra 2, Vágvölgyi Viktória

Edzők: Lázár Alina, Ungvárai Béla

A Regionális Leány Serdülő Bajnokság észak-nyugati régió alapszakaszának 2. fordulója szombaton került megrendezésre Oroszlányon a Krajnyik „Akác” András Sportcsarnokban. A második mérkőzésen az OSE Amazonok a soproni Sportdarázs „B” csapata ellen bizonyíthattak.
Az előző mérkőzésen elég rendesen kiaknáztuk a fizikai képességünket, és így álltunk bele a második mérkőzésbe, szinte pihenés nélkül. Ennek ellenére sikerült jó védekezéssel egy 36-0-ás negyedet abszolválni, amivel a mérkőzés érdemi kérdéseit egy negyed alatt el is döntöttük. A legfőbb feladat az volt, hogy egyéni védekezést gyakoroljuk, besegítések nélkül, ami ismételten sok energiát igényelt a lányoktól, de jól vették az akadályokat, igaz a levegőt néha már nehezen. Támadásban sokat gyakoroltuk a felállt védelem elleni játékot. Voltak szép jelenetek, jó befejezések, de ezen bőven van még mit gyakorolni. A legfontosabb, hogy összecsiszolódni látszik a csapat. Önzetlen passzokat adtak a lányok, csapatként funkcionáltunk, mindenki jól érezte magát.

Lázár Alina: „Igazi örömjáték volt. Elismerésem a lányoknak! Köszönöm Ungvárai Béla kollégámnak a szakmai segítséget mindkét mérkőzésen! Gratulálok az ellenfél csapatának is, akik kevesebb játékossal, és egy sajnálatos sérülés ellenére is végig komolyan vették a mérkőzést. Jobbulást kívánunk a kislánynak!”

Hozzászólások