U14 Amazonok: Felavattuk a kiscsarnokot!

Széchenyi KA "B" - OSE Amazonok 32-119

Dátum: 2020. nov. 28.Széchenyi KA „B” – OSE Amazonok 32-119 (7-37, 8-21, 9-32, 8-29)


Helyszín: Oroszlány, Krajnyik „Akác” András Sportcsarnok, zárt kapus
Vezette: Krisztián-Világos, Fazekas
MKOSZ ellenőr: Bognár T.

OSE: Buday Leila 20, Fejes Flóra –, Hajas Lara 2, Imre Nikolett 23, Imre Vivien 4, Loderer Petra 6, Mikula Linett 20, Németh Réka 17, Pratsler Amanda 19, Szabadi Dóra 6, Vágvölgyi Viktória 2

Edzők: Lázár Alina, Ungvárai Béla

A Regionális Leány Serdülő Bajnokság észak-nyugati régió alapszakaszának 2. fordulója szombaton került megrendezésre Oroszlányon a Krajnyik „Akác” András Sportcsarnokban. Az első mérkőzésen a győri Széchenyi KA „B” csapatát fogadták az OSE Amazonok.
Nagyon várták már a lányok, hogy végre itthon, hazai pályán is színre lépjenek, ami végre ezen a hétvégén sor került. Energikusan kezdték el a lányok a mérkőzést, és ez a kraft és intenzitás kitartott a teljes mérkőzés idejére. Egy percig sem lazítottunk a kitűzött feladatok kivitelezésében. Az előző fordulóhoz képest jó volt látni a fejlődést egyénileg és csapatszinten is. Egyénileg leginkább a védekezésben jelent meg a fejlődés több játékosnál is, amire a későbbiekben igen nagy szükségünk lesz. Csapatszinten pedig a támadásokban tudtunk magas arányban jó döntéseket hozni. A pályát sajnos még nem használjuk ki rendesen, de ezt folyamatosan gyakorolni fogjuk az edzéseken.

Lázár Alina: „Öröm volt látni számomra, hogy az edzésen gyakorolt feladatok rendre megjelentek a mérkőzés folyamán. Sokat beszélgettünk a lányokkal Ungvárai Béla és Gurszky Gergő kollégámmal, hogy el tudják különíteni az igazán fontos dolgokat a sallangtól, és ez eredményhez vezetett. Mindenki tette a dolgát és szállította a pontokat. De itt most bizonyították azt is, hogy védekezni is tudnak. Gratulálok a lányoknak és az ellenfél csapatának is, akik kevesebb játékossal is végig harcoltak a mérkőzésen. Öröm volt számomra a kispadról irányítani a csapatot!”

Hozzászólások