U14 Oroszlánykák: Győzelem a szombathelyiek ellen

OSE Oroszlánykák - Szombathelyi SI 67-58

Dátum: 2018. dec. 16.OSE Oroszlánykák - Szombathelyi SI 67-58 (21:4, 6:24, 13:16, 27:14)


Helyszín: Veszprém, Pannon Egyetem Testnevelési Tanszék
Vezette: Prieger, Béndek

OSE: Merhaut Eszter -, Meszesán Réka -, Mikula Petra 27, Molnár Bianka 2, Molnár Brigitta 4, Nagy Noémi 6, Noszka Molli 1, Nyikos Anasztázia 10, Oláh Dorina 5, Stasz Gréta -, Zsolnai Orsolya 12

Edző: Fodor Ármin

Az Oroszlánykák ezúttal Veszprémbe utaztak a Serdülő Bajnokság alapszakaszának 3. fordulójában. Ellenfeleik a Szombathelyi Sportiskola, illetve a vendéglátó veszprémi VUKE csapataik voltak. Mindkét mérkőzést hullámvölgyek jellemezték de szoros küzdelmekben, remek védekezéssel sikerült győzni a lányoknak, így hibátlanul zárták a fordulót.

Fodor Ármin: „Nagyon jó szerkezetű ellenfél volt a szombathelyi csapat. Sikerült jó iramban kezdeni a mérkőzést, fegyelmezetten védekeztünk, ennek eredményeként mindössze 4 pontot kaptunk az első játékrészben. A második játékrészben fordult a kocka és mi játszottunk alárendelt szerepet, sajnos ebben a szakaszban sok hiba jellemezte játékunkat, rengeteg eladott labda, rossz döntések sorozata, a lepattanó csatát itt csúnyán elvesztettük. A harmadik játékrészre sikerült rendezni a sorokat de csökkenteni a különbségen nem tudtunk. A záró játékrészre nagy elánnal jött ki a csapat, így ezt a negyedet sikerült egy 18-5-ös futással indítani, ebben a szakaszban döntöttük el a találkozót. Védekezésünk a második negyedet leszámítva végig rendben volt, kiemelkedő volt ilyen szempontból az első negyed. Támadásban volt egy gyenge negyedünk, ezen kívül a többi negyedben nem lehetett panasz ilyen téren a csapatra, kiemelkedő támadás szempontjából az utolsó negyed volt. Rendezett védelem ellen volt időnk gyakorolni a játékainkat és többször is kosarat tudtunk szerezni, ami számomra külön öröm, hiszen végre nem csak edzésen tudjuk ezeket a részeket sikeresen végrehajtani, hanem mérkőzésen is. Gratulálok a csapatnak!"

Hozzászólások