U14 "A": HIHETETLEN!!! Győzelem és 5-6 helyért játszik az OSE a debreceni Országos Döntőn!!!

OSE Lions U14 "A" - PVSK Nemzeti Akadémia "A" 72-57

Dátum: 2019. máj. 25.OSE Lions U14 "A" - PVSK Nemzeti Akadémia "A" 72-57 (22-19, 15-5, 24-17, 11-16)


Helyszín: Debrecen

OSE: Kristyák 3/3, Pap 16, Kulcsár 2, Ferenczi 3, Farkasdi 1, Németh 2, Czermann 19/3, Baliga 2, Árva-File 23, Diószegi 1, Fetter, Szőke

Edző: Kláris Zoltán
Másodedző: Burai Róbert

Az OSE Dombóvár elleni győzelmével a másik csoport 4. helyezett csapatával játszott. Ha veszít 7-8., ha nyer 5-6. helyért játszik az utolsó játéknapon. Czermannék kis rizikót vállalva nekiugrottak az ellenfélnek már a mérkőzés elején, és nyomás alatt tartották a pécsi gárdát, akiket nem engedtek kibontakozni. A csapat Czermannal és Pappal az élen extázisban játszott, míg Árva-File Balit nem lehetett megállítani. Diószegi, Baliga, Németh és Kristyák hasznos játéka ma is aranyat ért. A végén közelebb jött az Akadémia csapata, de a lényegi kérdések már korábban eldőltek. Fantasztikus siker és bónuszjáték az utolsó napon a ZTE csapata ellen.
13.jpg
Kláris Zoltán: „A srácokkal amit a mérkőzés elején megbeszéltünk pontosan betartottuk, és a mentális előnyt meglovagolva végig feszesen tartva a mérkőzést megérdemelten nyertünk. Mindenki csinálta a dolgát, hiszen Pap és Czermann megalkuvás nélküli játéka elöl-hátul stabilitást adott, Árva–File teljesítményére pedig nem nagyon vannak szavak. Nem szoktam senkit nagyon kiemelni, de aki 23 pont mellett, 28 lepattanót, 8 gólpasszt 6 szerzett labdát és 30 perc alatt 51-es VAL-t produkál, annak jár némi kiemelés. A srácok alázatukkal és fegyelmezettségükkel mindenkinek példát mutatnak, és az elismerések begyűjtése mellett csodás 35 fős szülői közösségünkkel együtt nagyon jó itt oroszlányinak, OSE tagnak lenni! Pont az I-n, holnap pedig jutalomját a jutalomjátékon belül. Bravó srácok!!!"
14.jpg
15.jpg

Hozzászólások