U14"A": Magabiztos győzelem az Alba Fehérvár ellen

OSE Lions U14 "A" - Alba Fehérvár "A" 108-38

Dátum: 2020. okt. 25.OSE Lions „A” – Alba Fehérvár „A” 108-38 (24-11, 21-12, 31-10, 32-5)


Helyszín: Székesfehérvár, Alba Regia Sportcsarnok, zárt kapus
Vezette: Kocsis, Müller
MKOSZ ellenőr: Bónitz I.

OSE: Czermann 13, Pintér B. 14, Kaiser 14, Cséri 26, Kurucz –, Fehér 21, Pap 16, Vorsléger –, Diószegi –, Horváth –, Bíró 4

Edző: Gurszky Gergő

Gurszky Gergő értékelése: „Nem azzal az elánnal kezdtük a meccset védekezésben, amit látni szerettem volna, puhák voltunk védekezésben, ezért nem is tudtunk ellépni a hazaiaktól. A negyed felénél, az időkérést követően sikerült felpörögnünk és onnantól kezdve már rendben voltunk. Érkeztek jó egyéni teljesítmények, de csapatként bizonyultunk igazán erősnek, jól el is oszlottak a pontok, ami mindig örömteli. Másrészt viszont az első félidőben túl sok lepattanót engedtünk az ellenfélnek, és sok tiszta dobóhelyzetet puskáztunk el. Ezeken mindenképpen dolgoznunk kell, mert a bajnokság további részében kizárólag olyan ellenfelekkel fogunk majd játszani, akik az ilyen hibáinkat könyörtelenül megbüntetik. Csalóka kicsit ez az eredmény, nem tükrözi a mérkőzés teljes egészének a képét, inkább csak a második 20 percét. Voltak jó periódusaink, ezeket kell kitolni a teljes 40 percre, és akkor elégedett leszek.”

kp1.jpg

Gurszky Gergő: „A második félidei játékunk már rendben volt, mindkét térfélen jóval hatékonyabban dolgoztunk, mint az első 20 percben. Sokat tudtam forgatni a csapatot a második félidőben, valamelyest pihentetve a srácokat a következő meccsre. Annak örültem, hogy bármilyen szerkezetben voltunk a pályán, a védekezésünk minősége nem esett vissza, és az ellenfél palánkja alatt is hatékonyak tudtunk maradni, folyamatosan növelve a különbséget. Újabb lépést tettünk a Főtábla felé ezzel a győzelemmel, most van egy meccs pihenőnk, és jöhet a forduló döntője a Körmend ellen, ami semmivel sem ígérkezik könnyebbnek, mint az előző fordulóban a DKKA elleni meccs. Gratulálok a csapatnak!”

Hozzászólások