U14 „A”: Hibátlanok maradtunk, 3/3!!

OSE Lions „A” – Atomerőmű-GYKSE 108-84

Dátum: 2021. jan. 10.OSE Lions „A” – Atomerőmű-GYKSE 108-84 (27-24, 17-20, 33-18, 31-22)


Helyszín:
Oroszlány, Krajnyik „Akác” András Sportcsarnok, zárt kapus
Vezette: Kaposi, Novák
MKOSZ ellenőr: Gecsei F.

OSE: Czermann 5, Pintér B. 22/3, Kaiser 15, Cséri 25, Borbáth 2, Fehér 12, Bánhidai 2, Pap 14/3, Vorsléger 7, Horváth –, Bíró 4, Manner –

Vezetőedző: Gurszky Gergő
Másodedző: Ungvárai Béla

ose-ase1.jpg
ose-ase2.jpg
Gurszky Gergő: „Nem szeretnék most túl sokat beszélni a mérkőzésről, majd az edzésen átbeszéljük a gyerekekkel a történéseket és levonjuk a tanulságokat, mert volt belőle bőven. Látszódott a csapaton, hogy ez már a harmadik mérkőzésünk volt, de nagyon jó volt látni, hogy a srácok ezzel a ténnyel mit sem törődtek. Persze fáradtak voltunk, jóval többet is hibáztunk, és fejben sem voltunk már 100%-ig koncentráltak, de a játékunk lételemével, az akarattal és küzdeni tudással ezt tudtuk kompenzálni. Nagy melót raktunk bele ebbe a meccsbe is, aminek meglett az eredménye. Kőkemény, fizikális, a faulthatárhoz képest néhol túl kemény játékot mutattunk be végig a meccsen, újfent. Diktáltuk a tempót az eddigi mérkőzésekhez hasonlóan, amit 20 percig tudott csak lekövetni az ellenfelünk, a második félidőben elfáradtak és már nem tudták tartani velünk a lépést, így sikerült végül két vállra fektetni őket is.”
„Dicséret illeti az ellenfelünket, mert nagyon jól játszottak, különösen az első félidőben, messze a legjobb meccsük volt a tornán. Ami pedig minket illet, gratulálok a játékosaimnak a hétvégi teljesítményükhöz, ez férfimunka volt! Összességébe véve elégedett vagyok a látottakkal, olyan csapásszámmal és sebességgel dolgoztunk mindhárom mérkőzésen, ami után nem csodálom, hogy minden téren elfáradtunk, de az a tény, hogy viszonylag jól bírtuk, a jövőt tekintve mindenképpen jó jel, mert ez a játékunk csimborasszója, és enélkül nem fogjuk tudni felvenni a versenyt a nálunk erősebb csapatokkal szemben. Volt bennünk annyi kraft, hogy mindhárom meccsen az utolsó 10-15 percben még rá tudtunk tenni mindig egy lapáttal az elfáradó ellenfeleinkkel szemben, ami komoly fegyvertény. Mind a három mérkőzésen 100 pont felett dobtunk, ami azért magáért beszél. Ez nem azt jelenti, hogy elégedett vagyok a támadójátékunkkal, mindösszesen azt, hogy jó úton járunk, de még nagyon sok csiszolni való van benne. Nem a hatékonyságunk, hanem az általunk diktált iram miatt dobtunk most 100 pontot. A védekezésünk hellyel-közzel rendben volt ahhoz képest, hogy új védekezést alkalmaztunk, aminek az elsajátítását pár hete kezdtük, a tanulási folyamatának a legelején járunk.”
„Mindig elmondom és leírom, hogy büszke vagyok a gyerekekre! Ha kell százszor is meg fogom ezt tenni, még ha unalmassá is válik, de nem érdekel, mert tényleg így érzem. Jó látni, ahogy fordulóról fordulóra egyre jobban kovácsolódik össze és fejlődik a csapat. Fejet kell hajtanom a gyerekek előtt, mert az elmúlt időszakba nagyon komoly munkát tettek bele, aminek itt az eredménye. Tökéletes születésnapi ajándék volt, úgyhogy köszönöm a gyerekeknek és gratulálok nekik! Remélem ez a fajta hozzáállás, mentalitás és alázat megmarad a teljes szezonban, mert akkor nem lesz kérdés, hogy el fogjuk érni a kitűzött céljainkat! Hétfőn edzés!!”

Hozzászólások