U14"A": Magabiztos győzelem a Győr ellen

OSE Lions U14 "A" - Győri KC "A" 105-64

Dátum: 2020. nov. 14.OSE Lions „A” – Győri KC „A” 105-64 (27-16, 21-15, 20-22, 37-11)


Helyszín: Oroszlány, Krajnyik „Akác” András Sportcsarnok, zárt kapus
Vezette: Kaposi, Novák
MKOSZ ellenőr: Gecsei F.

OSE: Czermann 9/3, Pintér B. 21, Kaiser 12, Manner 3, Cséri 17, Kurucz 2, Borbáth 11, Fehér 12, Pap 11, Vorsléger 4, Horváth –, Bíró 3
Vezetőedző: Gurszky Gergő
Másodedző: Ungvárai Béla

Gurszky Gergő értékelése: „Nem játszottunk jól az első félidőben, viszonylag stabilan védekeztünk, de rengeteg dobást rontottunk, így nem tudtunk megnyugtató előnyt szerezni a nagyszünetre. A tervünk az volt, hogy a 3. negyed elején rátéve egy lapáttal eldöntsük a meccset, hogy aztán egy kicsit rá tudjunk pihenni a második összecsapásra, de finoman szólva sem a szebbik arcunkat mutattuk a fordulást követően, és gyakorlatilag pont a megbeszéltek ellentéte következett be, magunkra húztuk az ellenfelet és visszaengedtük a mérkőzésbe. Végig azt kértem a srácoktól, hogy védekezésben ne engedjünk a szorításból és ne vegyünk vissza az iramból, mert folyamatosan nyomás alatt tartva az ellenfelet el fognak előbb vagy utóbb fáradni, és akkor le tudjuk majd zárni végérvényesen a meccset. Ez a negyedik negyedben következett be, amikor már minden tekintetben, de főleg fizikálisan feléjük tudtunk kerekedni és átrohantunk az ellenfelünkön.”

Gurszky Gergő: „Csalóka az eredmény, mert sokáig nem tudtunk komolyabb előnyre szert tenni, a 3. negyed végén még csak 5 ponttal vezettünk, de végül sikerült kontroll alatt tartani a meccset és magabiztos győzelmet aratni, amihez gratulálok a Csapatnak! Viszont nagyon nem vagyok elégedett ezzel a teljesítménnyel, egyedül az utolsó 10 perc játékáról tudom azt mondani, hogy valamilyen szinten tetszett. A védekezésünkkel hellyel-közzel ki voltam békülve, de támadásban nagyon puhák voltunk. Kifejezni nem tudom, hogy mennyire kevés lenne ez a mai második meccsen, a DKKA ellen a forduló döntőjében, vagy akár majd decembertől a legjobb 32 csapat között a Főtáblán. Úgyhogy a meccset követően át kellett beszélnünk egy-két dolgot, levontuk a tanulságokat és eszerint készülünk tovább. Hogy ne kritikával, hanem pozitív dologgal fejezzem be a nyilatkozatot, 6-an dobtak 10 pont felett, ami mindig jó jel, ha a csapategységet nézzük, szépen megoszlottak a pontok a csapaton belül.”

Hozzászólások