U14 TKC: Sebességben, technikában és fejben is kell fejlődnünk

OSE TKC U14 - Várpalota Gepárdok 22 -121

Dátum: 2020. nov. 29.OSE TKC U14 – Várpalotai Gepárdok  22 -121 (2-28, 6-31, 6-31, 8-31)


Regionális lány serdülő bajnokság, alapszakasz 2. forduló
Helyszín: Oroszlány, Krajnyik „Akác” András Sportcsarnok (kisterem) zárt kapus
Vezette: Novák, Lázár

OSE: Árendás B. 9, Ferstl A. 6, Juanita M., Kristóf L., Horváth V., Pöltl H. 2, Kugli A. 2, Letenyei L. 3, Zeke N., Fejes F.

Edző: Eperjesi László

Az alapszakasz második fordulója sem lett teljes, hiszen a Veszprém a járvány miatt nem tudott részt venni, így egy mérkőzést kellett lejátszanunk a Várpalotai Gepárdokkal. Azt már tudtuk, hogy ők is előrébb járnak a csapat építésben, mint mi. Sajnos ez ki is jött a mérkőzés folyamán, mind sebességben, mind technikai tudásban fölénk nőttek. Sok-sok munka vár ránk, hogy megközelíthessük az ilyen szintű csapatokat, de a lányok akaratával, motiváltságával hiszem, hogy sikerülhet.

Eperjesi László: „Sajnos a mérkőzés igazolta hol járunk az ilyen szintű csapatokhoz képest. Elsősorban sebességben, technikában és fejben kell sokat fejlődnünk, bátrabbnak lennünk, elhinni, hogy ellenük is meg tudjuk csinálni a cseleket, dobásokat, technikai elemeket. Mikor elhittük tudtunk szép dolgokat is végrehajtani. A vereség ellenére megdicsérem a lányokat a küzdésük, motiváltságuk miatt.”

Hozzászólások