U16"A": Jobb volt a Körmend

OSE Lions U16"A" - AKMÉ Körmendi Törpördögök 60-70

Dátum: 2021. jan. 09.OSE Lions U16"A" - AKMÉ Körmendi Törpördögök 60-70 (20-15, 8-22, 20-22, 12-13)


U16 kiemelt bajnokság, a legjobb 16 között
Helyszín: Oroszlány

OSE: Baliga 15/3, Németh 8/6, Czermann 23/3, Diószegi 5, Farkasdi 2
Csere: Szűr 4/3, Kristyák 3, Ferenczi, Fetter, Kulcsár, Kacz

A kiemelt bajnokság folytatódott a legjobb 16 között, és most Körmend legjobbjai látogattak Oroszlányra. Mindenki tudta vállalni a játékot az év első mérkőzésén, ahol 2 hasonló játékerőt képviselő csapat találkozott.
Az első negyedben a vendégek kicsit a buszban maradtak, de a 2. negyedben a hazaiak nem voltak a pályán. Palánk környékén nem sikerültek a támadások és a védekezés is puha volt, így vendég vezetéssel fordulhattak a csapatok. A 3. negyed kiegyenlített játékot hozott, de a végjátékban sikerült látótávolságba kerülni, amit a hazaiak nem tudtak a javukra fordítani. Pár buta hiba után a Körmend visszaállította a 10 pont távolságot és megérdemelten nyert.

Kláris Zoltán: „Mindenki visszatért a különböző problémák miatt és sérültjeink is már több mint félárbócosak, de csapatszinten még messze vagyunk az ideálistól, mert még sok a bepótolni való az elmúlt időszakból. Felelősség, palánk alatti hatékonyság, és egyensúly területén a problémáink maradtak, így a feladat adott. A Körmendi csapat erősségeit jobban használta mint mi, és a 2. negyedet pedig odaadtuk nekik, ami már nem fér bele. Gratulálok ellenfelünk és megyünk tovább!"

Hozzászólások