SZEZONÉRTÉKELŐ: U16"B" - Dokmanovic Milivoj

Jó edzésmunkát végeztek fiataljaink

Dátum: 2020. ápr. 02.U16"B" alakulatunk idén a Pest megyei Kadett Bajnokságban szerepelt. Szezonjukat edzőjük, Dokmanovic Milivoj értékelte:

A csapatot többségében 2005-ös és kettő 2006-os születésű oroszlányi, móri és tatabányai fiatalok alkották. Hetente négyszer edzettünk, játszani pedig a Pest Megyei Kadett Bajnokságban játszottunk, ahol szerintem helyt álltunk annak ellenére is, hogy olykor az ellenfelek 1-2 évvel idősebbek és testileg nagyobbak voltak (Gödöllő, Monor A, Kunszentmiklós). Az edzéseken lelkesen és fegyelmezetten végezték a játékosok az egyéni technikai, taktikai feladatokat, illetve az erősítéseket. A játékosok rendszeresen jártak edzésre, kiegészülve a móri fiatalokkal, akik hetente kétszer edzettek velünk. Jó és erős közösséget alkotunk, a csapat egységesen edzett, játszott, küzdött. A bajnokság elején még nem találtuk a helyünket, de ahogy múlt az idő, sokkal jobban játszottunk, látszott a beletett munkának az eredménye. Végül, csak a pontkülönbség miatt maradtunk le a felsőházi rájátszásból a kunszentmiklósi csapattal szemben, 5 győzelem és 5 vereség volt a mérleg. Ha a Monori A csapat eljött volna Oroszlányba, szerintem megvertük volna őket, így viszont kétszer is idegenben kellett pályára lépnünk ellenük, ami nagy hátrányt jelentett. Az alsóházi rájátszásban egy mérkőzést sikerült lejátszani, ahol idegenben megvertük a szekszárdi csapatot. A srácok fegyelmezettek, alázattal edzenek és játszanak, akarnak fejlődni, tanulni, csak dicsérni tudom őket.


u16b.jpg

A csapat tagjai:
Pulpiter Milán, Szőke Miron, Szűr Balázs, Kristyák Viktor, Németh Máté, Toplak Tamás, Hegedűs Milán, Horváth Kornél, Magyari Szabolcs, Kulcsár Ambrus, Turbucz Lajos, Czermann Máté, Szabadi László, Farkasdi Bence, Ferenczi Roland, Gintner Szabolcs, Illés Balázs, Kacz Dániel, Szegedi Zalán.

Szeretném megköszönni az utánpótlás vezetőnek és Kollégának Kláris Zoltánnak a támogatást, Jugovics Józsi edzőnek, Gurszky Gergő edzőnek, és a lelkesen szurkoló szülőknek és tábornak, hogy támogattak engem és a csapatot.
Vigyázzatok magatokra, egymásra, remélem, hogy hamarosan indul a normál kosárlabda élet!

Hozzászólások