U16 "B": Más kávéház

Ifjú Sólymok "B" - OSE Lions U16 "B" 85-47

Dátum: 2017. dec. 04.Ifjú Sólymok - OSE Lions "B" 85-47 (13-19 ; 29-6 ; 23-15 ; 20-7)


Helyszín: Szombathely

OSE: Szőcs 5/3, Vasi 8, Kollár 4, Ungvárai 10/3, Chlebda -, Erdős 7,
Linczmaier 13, Ötvös -, Mester -, Beck -

Edző: Mócsai Milán

Most már elmondhatjuk, hogy sorozatosan jól kezdjük a mérkőzést, és nagyjából eddig is bírjuk állóképességgel. Ennek a meccsnek nem az oroszlányi alakulat volt a favoritja, de az első negyed eredménye alapján (13-19) akár meglepetésszagú is lehetett volna a találkozó. Volna...

A második etaptól kezdve, mintha kicserélték volna a társaságot. Amit eddig meg tudtak csinálni védekezésben, most nem. Amit sikeres dobással fejeztek be, most eladott labdával. A szombathelyi gárda átgázolt fiainkon, ami megpecsételte a sorsunkat. Kijött a fizikális különbség és erőnléttel is jobban bírták.

Nagyszünetben sikerült kifújnunk magunkat, így sikerült pontosabban befejezni a támadásainkat, de a védekezésre megint sok panasz volt. A kizárások hiánya miatt több, mint 20 támadó pattanót szedett az ellenfél. Talán hitehagyottakká is váltunk, ami nem tett jót a mérkőzésnek. Végül 38 pontos vereség lett belőle.

Mócsai Milán: „ Kár ezért a mérkőzésért. Ha nem hiszel abban amit csinálsz, akkor nem fog sikerülni. Sosem az számít, hogy győzöl vagy vesztesz. A lényeg az, hogy mennyit teszel azért, hogy elmondhasd magadról, mindent megtettél. Folyamatosan meccsről meccsre fejlődünk, van, hogy előre lépünk, de olyan is van mikor vissza. Ez egy ilyen meccs volt. Megint nem hittük el, hogy bármire képesek vagyunk. Újra át fogjuk beszélni, hogy lehet bárki kisebb vagy nagyobb nálam, vékonyabb vagy molettebb, idősebb vagy fiatalabb, ügyesebb vagy gyengébb, de egy valami nem lehet. Olyan, aki többet tesz meg a csapatért. Akkor is az én csapatom a legjobb!"

Hozzászólások