SZEZONÉRTÉKELŐ: U18 - Kertész Zsolt

Két fronton állt helyt az alakulat

Dátum: 2020. ápr. 06.Sűrű szezonon vannak túl junior korú játékosaink. Kertész Zsolt edző értékelt:

Az U18-as csapat két fronton állt helyt a 2019/2020-s bajnoki esztendőben. A saját korosztályában a Nemzeti Junior Regionális Bajnokság Észak - Nyugati csoportjában, valamint az NBI/A U20 bajnokságában játszottak a fiúk. A csapat összetételét úgy alakítottuk ki, hogy a tehetséges U16-os játékosok heti három alkalommal edzettek az U18/U20 csapattal együtt. A junior csapat edzései együtt voltak az U20-as játékosokkal. A fiatal játékosok a kezdeti megilletődés után jól helytálltak az U20 bajnokságban. Saját korosztályuk bajnokságában az alapszakasz során az utolsó mérkőzésen dőlt el, hogy lesz-e esélyünk játszani a felsőházba jutásért. Sajnos ez nem sikerült... A második alapszakasz fordulók során sajnos a sérülések és az iskolai elfoglaltságok miatt nem mindig tudtunk teljes létszámban kiállni a mérkőzésekre. A srácok nagy szívvel dolgoztak és sikerült bravúrt is elérniük ( FALCO/B ). A kadett korú játékosok mind az edzéseken, mind a mérkőzéseken jól szerepeltek. A juniorok nagy mennyiségű melót végeztek. Nagyon sokat fejlődtek! Ha a sors nem szól közbe, akkor jövőre nagyon jó évad előtt állhatnak!

Köszönettel tartozom a Szülőknek, a teljes OSE Családban kivétel nélkül mindenkinek, a csarnok dolgozóinak és természetesen a játékosoknak!

Mindenki vigyázzon magára, hogy jövőre is élhessen az OSE Lions!


u18.jpg

A csapat tagjai:
ÁCS SZILVESZTER, BALIGA ÁKOS, GALLÓ RÓBERT, GERGÁCZ GELLÉRT, HADARÓ ZALÁN, MATAJSZ BENCE, MESTER ÁKOS, NAGY BALÁZS, POLÓNYI ÁKOS, SZABADFI MÁRK, TAMÁS BALÁZS, VUJITY-ZSOLNAY BENJAMIN, UNGVÁRAI ZALÁN, UNGVÁRAI ZSOMBOR, VASI BENCE, ZSÍROS JÁNOS,


Hozzászólások