U18: Nyugati Regionális Junior Bajnokság / Alapszakasz "B" csoport: Vasárnap délelőtti győzelem

OSE Lions U18 - VUKE Veszprém 77-58

Dátum: 2017. okt. 15.OSE Lions U18 – VUKE Veszprém U18 77-58 (18-15, 12-15, 21-15, 26-13)


Helyszín: Krajnyik „Akác” András Sportcsarnok, Oroszlány (30 néző)

Vezette: Bognár, Krisztián

OSE: Pap 18, Galló 13/3, Varga T. 20, Bodnár 7, 9/3, Novák 3

Csere: Jakab 4, Oláh 6, Ács, Tamás, Gottlieb 5/3

Másodedző: Dokmanovic Milivoj 

Régiós csoportos bajnoki rangadót játszottunk vasárnap hazai pályán, ahol eddigi két, magabiztosan nyerő együttes találkozott. Az első félidőben nagyon nem voltunk ott fejben, sok hibával játszottunk, rengeteg helyzetet kihagytunk, sorozatosan rossz döntéseket hoztunk, de szerencsére a Veszprém is partner volt ebben, így egyik csapat sem tudott jelentős előnyre szert tenni a félidőre (30–30).

u18.jpg

Szünetben fel kellett rázni a fiúkat, majd elkezdtünk jobban védekezni, támadásban is megvillant mit tudunk, a veszprémiek pedig nem bírták az iramot, és az utolsó negyedbeli játékrészben megszereztünk a győzelmet. A győzelem megvan, de a mutatott játékkal nem lehetünk elégedettek. 

Dokmanovic Milivoj: „Lényeg, hogy megnyertük a mérkőzést, hiszen valamennyi játékosnak ez volt a harmadik mérkőzése a héten. Dolgozni fogunk, hogy fejben és testileg is regenerálódjunk, mivel a következő 8 napban ismét három mérkőzés vár ránk. Amivel nem vagyok elégedett, az a taktikai és egyéni fegyelmezetlenség, viselkedés a pályán kívül is. Szeretném pozitívan kiemelni Jakab Danit és Oláh Rolandot, akik nagyon hajtottak védekezésben, nem dobtak sok pontot, de a csapat érdekében játszottak. Az U20-as keret tagjaitól jobb teljesítményt várok el az U18-as mérkőzéseken, és fegyelmezettebb játékot.”

Hozzászólások