U18: Beindult a gépezet

Pápai KC - OSE Lions U18, 35-123

Dátum: 2017. okt. 22.MOTAX KC PÁPA-OSE LIONS U18, 35-123 (6-40, 7-25, 8-32, 14-26)


Helyszín:
Pápa, 40 néző

Vezette: Sebesi, Fülöp

OSE: Pap 14/6, Varga 18/6, Jakab 6, Bodnár 14, Bogatin 29/6

Csere: Oláh 12, Novák 10, Tamás 8, Galló 6, Tatai-Szűcs 6

Edző: Kláris Zoltán

Másodedző: Gurszky Gergő

A csoport 6 mérkőzéséből már a felén túl van az oroszlányi gárda, így most a visszavágók következnek.
Vasárnap Pápára utazott a csapat, amely nem állt össze zökkenőmentesen, hiszen Gottlieb családi okok miatt hiányzott, az U16-os játékosok pedig (Galló kivételével) hajnalban érkeztek haza Zalaegerszegről, így ők is hiányoztak a csapatból.
A mérkőzést az OSE nagy elánnal kezdte, és 6 perc alatt 32-0-s futással egyértelművé tette, hogy nem veszi félvállról a mérkőzést. A csapat egészpályán üldözte a hazaiakat, támadásban pedig a gyors kivitelezésre törekedett, ami szinte az egész mérkőzés során hatékony volt. Mindenki kapott egy félidőt a bizonyításra, a hozott pontok pedig híven tükrözik, hogy mindenki élt is a lehetőséggel. A lelkes hazaiak mindvégig küzdöttek, Tatai-Szűcs és Bodnár ki is pontozódott, de a csapat többi tagja összesen 6 személyi hibával végzett. A vége győzelem.

Kláris Zoltán: „A mai elsődleges feladat a csapdák, rotálások csiszolása és rendezetlen védelem ellen a befutások megjátszása volt, mely elemekben sikerült előre lépnünk. Roli és Valentin ma is stabilan jól játszott, sajnos a két magas játékosom kipontozódott. A keret egyenletesen jól mozgott, Bogatinon már látszik az érettebb s céltudatosabb játék, ami a többiekre is jó hatással van. Két nap múlva fogadjuk a Balatonfűzfőt, utána pedig egy veszprémi kaland vár ránk! Megyünk tovább!”

Hozzászólások