U20: Örömjáték és fölényes győzelem

OSE Lions U20 - HOYA-PE Veszprém U20 107-53

Dátum: 2017. dec. 21.OSE Lions U20 –HOYA-Pannon Egyetem Veszprém U20 107:53


Helyszín: Krajnyik „Akác” András Sportcsarnok Oroszlány (80 néző)
Vezette: Kaposi, Magyari

OSE: Balla 20/3, Kovács 8, László 21/9, Bogatin 19/3, Varga T. 4
Csere: Varga Gy 6/6, Pap 10/6, Kövér 6, Jakab 2, Oláh 2, Tatai-Szűcs 5, Gottlieb 4

Edző: Dokmanovic Milivoj
Másodedző: Kláris Zoltán

Csütörtökön a Veszprém U20-as csapata látogatott hozzánk, mely győzelem nélkül az utolsó helyen áll a bajnokságban. Nálunk nem lehetett számítani Schujra (sérülés) és Bodnárra (bokasérülés). Két hét telt el az utolsó mérkőzésünk óta (Bonyhádon), az volt a kérdés, hogy tudjuk-e tovább folytatni a jó játékot az év végéhez és az ünnepekhez közeledve.
ose_veszprem_1.jpg

A mérkőzés kezdetén még tartotta velünk a lépést ellenfelünk, de ahogy múltak a percek, a letámadó védekezésünk meghozta az eredményt, szép kosarakat szereztünk és percről-percre növeltük az előnyt. Félidőre már harminc ponttal vezettünk, a továbbiakban minden játékos pályára lépett és ponttal segítette csapatát. Végül örömjátékkal fölényesen nyertünk a végig küzdő, sportszerűen játszó vendégek ellen.

Dokmanovic Milivoj: „Gratulálok a csapatnak, hogy fejben végig ott tudtak lenni a mérkőzésen, öröm volt nézni a játékunkat! Mindenki játszott és szerzett pontot, megérdemeljük a karácsonyi szünetet. Nagyon köszönöm az oroszlányi szülők és szurkolók támogatását, keményen fogunk továbbra is dolgozni, hogy még jobbak legyünk, csak így lehet fejlődni. MINDEN OSE TAGNAK BÉKÉS ÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!”

Hozzászólások