U20: Kijózanító lecke Törökbálinton

MTK Törökbálint U20 - OSE Lions U20 104-54

Dátum: 2018. jan. 06.MTK Törökbálint U20 – OSE Lions U20 104 – 54 (32 –10, 30 -13, 17-15,25-16)


Helyszín: Törökbálint, 20 néző
Vezette: Németh, Szájer

OSE: Balla 12, Pap 2, Schuj 18/6, Bogatin 7, László 4
Csere: Varga Gy., Bodnár, Varga T. , Kövér 4, Jakab 2, Kovács 5, Tatai - Szücs

Edző: Dokmanovic Milivoj

A decemberi sikeres sorozatra jött a karácsonyi szünet, amiből tegnap a mérkőzésen is kiderült, hogy a fejekben még nem jöttünk vissza. Annak ellenére, hogy a házigazda 9-1-es mutatóval a második helyen állt a tabellán és ennek a mérkőzésnek is az esélyese volt, ilyen vérszegény játékot és nagyarányú vereséget nem szabadott volna produkálni.

Az első negyedben el is dőlt a mérkőzés, a védekezésünknek nyoma sem volt, hatalmas területet hagytunk ellenfelünknek és a támadásokban is rossz megoldásokat erőltettünk. Harciasság, küzdés nélkül játszottunk, mely az erőfölény ellenére elvárható lett volna. A félidőben már 39! pontos hátrányban voltunk, amire ebben a bajnokságban még nem volt példa. A második félidőben összeszedtük magunkat, valamivel jobb játékot sikerült mutatni, azonban a különbség így is nagy maradt a két csapat között.

Dokmanovic Milivoj: „Mit is mondjak, nagyon csalódott vagyok, amit ma produkáltunk a pályán nem elfogadható! Több játékos is tudása és képessége alatt játszott. Jól jött ez a nagy pofon, megtanulják a srácok, hogy minden mérkőzésre kellően kell készülni és koncentrálni, nem is beszélve az akarati tényezőkről. Következő pénteken hozzánk látogat az U20-as listavezető Budapesti Honvéd, és ha nem javulunk mind csapat mind egyénileg minden elemben, nem sok jó vár ránk!”

Hozzászólások