U20: Becsületes küzdelem

OSE Lions U20 - Budapesti Honvéd SE 60-94

Dátum: 2018. jan. 12.OSE Lions U20 – Budapesti Honvéd U20 60-94 (15-27,15-20,12-24,18-23)

Helyszín: Krajnyik „Akác” András Sportcsarnok Oroszlány (40 néző)
Vezette: Bognár, Magyari

OSE: Balla 4, Bogatin 10/3, Schuj 31/9, Varga T. 9/6, Kovács 1
Csere: Varga Gy. , Pap 2, Oláh 2, Tatai - Szűcs 1, Tamás, Jakab

Edző: Dokmanovic Milivoj
Másodedző: Kláris Zoltán

Nem várt nehézségekkel küzdöttünk a héten, mivel László és Bodnár betegség, Kövér sérülés miatt hiányzott az edzésekről és csapatból, így gyakorlatilag magas emberek nélkül maradtunk a szerkezeti rotációban. A Budapesti Honvéd magasan a legjobb csapat a csoportban, vereség nélkül vezetnek és nyolc játékosuk is játszik a felnőtt mérkőzéseken. Okulva abból, hogy a Vasas nálunk vereséget szenvedett és megszorítottuk a TF csapatát is, nem bíztak semmit a véletlenre és legjobb csapattal léptek a pályára.

ose-honved.jpg

Az ilyen mérkőzéseken a csapat dolga az, hogy harcoljon becsülettel, küzdjön, ne adja fel, akármi is az eredmény. A mérkőzésen nagyon éreztük a magas emberek hiányát, több védekezési taktikai elemet is alkalmaztunk. Magassági és fizikai fölényük ellen nem volt esélyünk, főleg a palánk alatt (18 – 51 lepattanó a Honvéd javára), nem is beszélve, hogy több játékos is szerkezetileg más szerepet kapott. Schuj tartotta lelkünket pontos dobássokkal a támadásban, küzdöttünk, harcoltunk, de ma nem volt benne több.

ose-honved2.jpg

A mérkőzés statisztikája:
nvtelen.png


Dokmanovic Milivoj: „Ma az volt a feladatunk, hogy becsületesen játsszunk, ne adjuk fel. Láttunk egy kiváló csapatot, ami szerkezetileg nagy fölényben volt. A feladatot teljesítettük, a fiúk küzdöttek, voltak jó megoldások a pályán és volt, amit nem tudtunk pótolni a játékban. Remélem, hogy a következő mérkőzéseken már teljes csapattal tudunk pályára lépni. Gratulálok a Honvédnak, ez a csapat simán tudna az „A" U20-as csoportban is kimagaslóan szerepelni!”

Hozzászólások