SZEZONÉRTÉKELŐ: U20 - Kertész Zsolt

Új korszak kezdődött ennek a korosztálynak

Dátum: 2020. ápr. 07.U20-as csapatunknak nem volt könnyű dolga a szezonban. Kertész Zsolt edző értékelt:

Teljesen új korszak kezdődött ennek a korosztálynak. A felnőtt csapat az NBI/A csoportba került, így az U20 csapat is egy szinttel feljebb lépett. Az NBI/A U20 bajnokságában Kosárlabda Akadémiák, valamint több évtizedes "A" csoportos múlttal rendelkező egyesületek szerepeltek. A csapat életkorát tekintve az egyik, ha nem a bajnokság legfiatalabb csapata voltunk. Induláskor négy U20-as játékos mellet U18-as korosztályú játékosok alkották a csapatot. Az ősz folyamán kettő, majd tél kezdetekor még egy U20 korú játékos csatlakozott csapatunkhoz. Nagyon sokat dolgoztunk és kellett dolgozni ahhoz, hogy eljussunk oda, ahol a bajnokság befejeződött! A fiataloknak időre volt szükségük, hogy beleszokjanak a bajnokságba. Sokkal erősebb, dinamikusabb, technikailag és taktikailag is érettebb játékot kellett megtanulni hétről-hétre és így neki menni a következő fordulónak. Hétről-hétre fejlődtünk! Ezt a tendenciát nem mindig érzékeltették a számszerű eredmények! Voltak olyan ellenfelek, akik kiemelkedtek a bajnokságból (Körmend, Alba Fehérvár). A tavaszi fordulókban már nagyon közel voltunk a jóval előttünk álló csapatok ellen! (ZTE, Kaposvár, Szolnok)
A két győzelmünket közösen szerettük volna elérni, célként tűztük ki, hogy megnyerjük ezeket a mérkőzéseket. (Sopron, Atomerőmű hazai pályán). Sajnálatos, hogy nem tudtuk befejezni az U20-as bajnokság alapszakaszát!

Remélem, hogy a következő bajnoki évadban a Csapat együtt tud maradni és az elkezdett munkát közösen tudjuk folytatni! Köszönettel tartozom a Szülőknek, a teljes OSE Családban kivétel nélkül mindenkinek, a csarnok dolgozóinak és természetesen a játékosoknak!


u20.jpg

A csapat tagjai: ÁCS SZILVESZTER, BOGATIN ÁDÁM, DOKMANOVICS MILAN , PIRIK MIHÁLY, VARGA TAMÁS, GALLÓ RÓBERT, GERGÁCZ GELLÉRT, HADARÓ ZALÁN, LIPPAY GÁBOR, MATAJSZ BENCE, NAGY BALÁZS, PAP ATTILA, TAMÁS BALÁZS, UNGVÁRAI ZALÁN, VUJITY-ZSOLNAY BENJAMIN, ZSÍROS JÁNOS, HARMATH BARNABÁS (Ő az első mérkőzés után sajnos megsérült és többet nem tudott pályára lépni)

Hozzászólások